Автор Тема: Какво търсят мъжете в жените - венера (любовница), луна (съпруга)  (Прочетена 5722 пъти)

Неактивен elfidka

 • Старши потребител
 • ****
 • Публикации: 355
Търсят под вола теле, търсят  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

хаха абе май не търсят много, много  ;D каквото дойде  :P


Иванчо и Марийка имали взръка, но се наложило Марийка да замине в чужбина по работа. Минало известно време и Иванчо казал на Марийка :
- Марийке, ние с тебе вече няма да сме гаджета, намерих си друга.
Марийка му отвръща :
- Ми добре Иванчо, само ми кажи тя по-хубава ли е ?
- Не е по-хубава - казал Иванчо - но ми е по-близко.....
« Последна редакция: Декември 13, 2011, 10:07:50 am от elfidka »

Неактивен demmetra

 • Начинаещ
 • *
 • Публикации: 17
В астрологията Венера е символ на любовта, красотата, изяществото и хармонията.
В рождената астрокарта на мъжа тя дава информация за това какъв е неговият идеал за жена, от какъв тип жена той би бил привлечен.
Да се направи обаче точна преценка за влиянието и е нужно да се разгледа подробно позицията на планетата по знак и по дом. Много важни са нейните аспекти към останалите планети и особено към другите две женски планети Луната и Нептун. И не на последно място към характеристиките на Венера трябва да се насложат всички онези фактори от наталната карта, които оказват влияние в сферата на емоционалните взаимоотношения.
И така каква жена е привлекателна за мъж с Венера в зодиакалния знак:
Овен
Венера в Овен могат да имат само мъже от зодиите Овен, Телец, Близнаци, Водолей и Риби
 Мъжете от тази група са склонни да се влюбят спонтанно и страстно в ярка, самоуверена и борбена млада жена. Привлечени от силата и магнетизма й, те нямат нищо против да играят понякога и подчинена роля. Харесват им жените спортен тип, първични, изпълнени с енергия и много мотивирани, които живеят на пълни обороти. Мъжът с Венера в Овен обикновено се влюбва в жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент в огнените знаци Лъв, Овен или Стрелец.
Телец
Венера в Телец могат да имат само мъже от зодиите Телец, Близнаци, Рак, Овен и Водолей
 Привлекателни за тази група мъже са традиционно красивите жени- чувствени, страстни, женствени, спокойни и уравновесени. Те трябва да бъдат добри домакини, да умеят да създават уютна, приятна атмосфера в дома, но и здраво да са стъпили на краката си, да са практични и находчиви. Идеалният вариант е ако са материално добре обезпечени или ако перспективата е да заработват в бъдеще добре. Трябва да могат да взимат самостоятелни решения, но също така да уважават водещата роля на мъжа в семейството. Мъжете с Венера в Телец харесват рубенсов тип жени. Често се влюбват в жени с рождени Слънце, Марс или Асцендент в земните знаци Дева, Козирог или Телец.
Близнаци
Венера в Близнаци могат да имат само мъже от зодиите Близнаци, Рак, Лъв, Телец и Овен
 Идеалът за жена на мъжете с Венера в Близнаци е интелигентната, млада жена, с която може да се разговаря на различни теми. Тя трябва да е не само общителна, начетена, обществено ангажирана, но и да е добър слушател и непретенциозен партньор. Ако е добра домакиня и му роди две-три деца- чудесно, но не е задължително условие. Задължително е тя да има желание да обогатява знанията си, за което той винаги ще я подкрепя емоционално и финансово. Често мъжете с Венера в Близнаци в наталната карта се влюбват в съседското момиче или в съученичка. Тя обикновено има рождени Слънце, Марс или Асцендент във въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей.
Рак
Венера в Рак могат да имат само мъже от зодиите Рак, Лъв, Дева, Близнаци и Телец
 Идеалната жена за мъж с Венера в Рак е жената-майка, любяща, грижовна, отлична домакиня, отдадена на семейството и само на него. Нерядко той избира жена, която напомня майка му. Венера не се чувства комфортно в Рака, ако наред с това е ранена, прави мъжа труден за съвместен живот. В този случай избранницата трябва да е надарена с огромно количество търпение и разсъдливост, за да издържа на честите промени в настроението, на кръшкането и съпътстващите изблици на болезнена ревност. Мъжът с Венера в Рак се влюбва в  жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент във водните знаци Рак, Скорпион или Риби.
Лъв
Венера в Лъв могат да имат само мъже от зодиите Лъв, Дева, Везни, Рак и Близнаци
 Мъжът с Венера в Лъв е привлечен от жена с ярък, уникален, често демонстративен характер. Тя трябва да излъчва вътрешна сила, достойнство и самоувереност, да се откроява от останалите. Много важно е да има царствена осанка, да бъде духовно, а защо не и материално щедра. Привлекателни за този тип мъже понякога се оказва личният социален статус или този на рода, от който произхожда жената.  Мъжът с Венера в Лъв обикновено се влюбва в жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент в огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец.
Дева
Венера в Дева могат да имат само мъже от зодиите Дева, Везни, Скорпион, Лъв и Рак
 Мъжът с Венера в Дева в рождения си хороскоп изгражда в представите си един твърде стерилен образ на идеалната жена и му трябва повече време, за да му придаде някакви по-реални измерения. Вероятната избраниница на сърцето му трябва да бъде чиста, подредена, делова и организирана, с висок морал. Може да е красива, но да не го демонстрира и да не харчи много за това. Често са привлечени от жени с рождени Слънце, Марс или Асцендент в земните знаци Дева, Козирог или Телец.
Везни
Венера във Везни могат да имат само мъже от зодиите Везни, Скорпион, Стрелец, Дева и Лъв
 Мъжете с Венера във Везни са естети и повече от всички други ценят женската красота. Могат да бъдат много романтични. Освен от физическата красота често са привлечени от приятните маниери, от умението на жената да прави добро впечатление, да знае кога, къде и какво да говори. Най-вече  тя трябва да се разбира добре с роднините му. Поне в началото.  Мъжът с Венера във Везни обикновено се увлича по жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент във въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей.
Скорпион
Венера в Скорпион могат да имат само мъже от зодиите Скорпион, Стрелец, Козирог, Везни и Дева
 Идеалът за жена на мъжете с Венера в Скорпион е магнетичната и страстна жена-вамп. Връзката, към която се стремят, трябва да бъде дълбоко емоционална. Упражняването на власт е много важен момент във взаимоотношенията им с жените. Затова избират едно от двете- жена, която те да измъчват с претенции и ревност или обратното, силна, доминираща и ревнива спътница в живота.  Мъжът с Венера в Скорпион се влюбва в  жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент във водните знаци Рак, Скорпион или Риби.
Стрелец
Венера в Стрелец могат да имат само мъже от зодиите Стрелец, Козирог, Водолей, Скорпион и Везни
 Мъжете с Венера в Стрелец нямат дълбоката страстна емоционалност на предишните, тези с Венера в Скорпион. Предпочитат жени, с които имат сходни интереси, хобита, увлечения, с които да пътешестват духом и тялом. Спътница в живота си намират обикновено сред тези, с които спортуват, учат или сред тези, на които преподават. Мъжът с Венера в Стрелец обикновено се влюбва в жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент в огнените знаци Лъв, Овен или Стрелец.
Козирог
Венера в Козирог могат да имат само мъже от зодиите Козирог, Водолей, Риби, Стрелец и Скорпион
 На мъжете с Венера в Козирог е нужно по-дълго време, за да си изберат приятелка или съпруга, която да се побере в тясната рамка на техните изисквания. Предпочитаната жена трябва да бъде самостоятелна, сериозна, целенасочена, дори-  кариеристка. Наред с това тя трябва да умее добре да се справя с ежедневните неща като раждане и гледане на деца, да поддържа в ред домакинството, да е пестелива и много вярна. В повечето случаи са привлечени от жени с рождени Слънце, Марс или Асцендент в земните знаци Дева, Козирог или Телец.
Водолей
Венера във Водолей могат да имат само мъже от зодиите Водолей, Риби, Овен, Козирог и Стрелец
 Мъжете с Венера във Водолей подобно на предишните, тези с Венера в Козирог, са по сатуриански емоционално хладни. Качеството, което най-много ценят у жените е това да им дават достатъчно лична свобода и да не насищат връзката им с излишна сантименталност. Харесват им различните и нестандартни жени, но не се женят за тях. Мъжът с Венера във Водолей често се увлича по жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент във въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей.
Риби
Венера в Риби могат да имат само мъже от зодиите Риби, Овен,Телец, Водолей и Козирог
Най-привлекателни за мъжете от тази група са жени, които се нуждаят от покровителство и грижи. Особено ако имат склонност да изпадат в силна емоционална зависимост от мъжа. На тази база любвеобилната природа на мъжа с Венера в Риби създава дълготрайни и нежни семейни взаимоотношения. Често се влюбва в жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент във водните знаци Рак, Скорпион или Риби.


Неактивен teia

 • Младши потребител
 • **
 • Публикации: 74
Риби
Венера в Риби могат да имат само мъже от зодиите Риби, Овен,Телец, Водолей и Козирог
Най-привлекателни за мъжете от тази група са жени, които се нуждаят от покровителство и грижи. Особено ако имат склонност да изпадат в силна емоционална зависимост от мъжа. На тази база любвеобилната природа на мъжа с Венера в Риби създава дълготрайни и нежни семейни взаимоотношения. Често се влюбва в жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент във водните знаци Рак, Скорпион или Риби.

 :72:

Неактивен Nova

 • Старши потребител
 • ****
 • Публикации: 304
Аз не съм убедена, че горното тълкуване е общо приложимо...Не знам защо ???

Неактивен vanianeli

 • Начинаещ
 • *
 • Публикации: 7
Пускам две карти с моята, за кой съм по подходяща като партньор по Венера и по Луна ?  :785:
Не искам да се вслушвам в разума. Разумът винаги е онова, което другите мислят по въпроса...

Неактивен demmetra

 • Начинаещ
 • *
 • Публикации: 17
Аз не съм убедена, че горното тълкуване е общо приложимо...Не знам защо ???
  То е ясно ,че не може да бъде общо приложимо.Има още доста фактори ,които трябва да се имат в предвид.

Неактивен Fairy

 • Потребител герой
 • *****
 • Публикации: 1934
 • емоция :)
  • Nina
Аз не съм убедена, че горното тълкуване е общо приложимо...Не знам защо ???
  То е ясно ,че не може да бъде общо приложимо.Има още доста фактори ,които трябва да се имат в предвид.

определено. със сигурност фактор например тресната от Сатурн Венера няма да е като Венерка погалена от Юпитер ;) :P
с какво се занимавам... :)))

Неактивен Nova

 • Старши потребител
 • ****
 • Публикации: 304
Аз не съм убедена, че горното тълкуване е общо приложимо...Не знам защо ???
  То е ясно ,че не може да бъде общо приложимо.Има още доста фактори ,които трябва да се имат в предвид.

определено. със сигурност фактор например тресната от Сатурн Венера няма да е като Венерка погалена от Юпитер ;) :P
Според теб тази, която е в аспект с юпитер- съвпад, да речем, каква е? ;)

Неактивен Fairy

 • Потребител герой
 • *****
 • Публикации: 1934
 • емоция :)
  • Nina
принципно преди синастрия е хубаво да се анализират двата хороскопа поотделно
но за синастрия това си дава оптимизъм, щедрост и открито чувство ;)
с какво се занимавам... :)))

akruks

 • Гост
Доби...,на моя Близнак му имаш данните.... :P ;D....

Какво търси...мислиш? ::) :P ;D

Нямам ги, не съм ги запазил! :)
Запазил?! Ама това Доби било мъжко  :)
аз досегга си мислех, че с фемине си корепондирам във форума и говоря за менопауззата с подробности хахаха

Неактивен Nova

 • Старши потребител
 • ****
 • Публикации: 304
принципно преди синастрия е хубаво да се анализират двата хороскопа поотделно
но за синастрия това си дава оптимизъм, щедрост и открито чувство ;)
Не, аз нямах предвид синастрията, имах предвид- в натална карта

Неактивен Fairy

 • Потребител герой
 • *****
 • Публикации: 1934
 • емоция :)
  • Nina
 ;D Според мен всички съвпади на Венера са хубави (дори и със Сатурн)  ;)
с какво се занимавам... :)))

akruks

 • Гост
;D Според мен всички съвпади на Венера са хубави (дори и със Сатурн)  ;)
сатурн ограничава изявата на емоционалната венера при съвпад,
показва също възрастова разлика, но дава вярност на партньрите и успешен брак!

Неактивен valia.stankova

 • Начинаещ
 • *
 • Публикации: 17
ето  на моя съпруг  ;D